Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Blogoscars Part I - Best actor in a supporting role

Let the games begin...

10)

Sam Niell για το Daybreakers.Φαντάζεστε κάποιον καλύτερο για αρχιερέα των σκοτεινών δυνάμεων;CEO που μας...πίνει το αίμα και το χαιρόμαστε.

9)

Μichael Douglas για το Wall Street 2-Money Never Sleeps.Έπρεπε να γιορτάσουμε κάπως την επιστροφή του Gordon Gekko.Έτσι,για καλή ανάρρωση..

8)

Ιan McShane για το 44 Inch Chest.Είχαμε να δούμε τόσο αρχιδάτο ομοφυλόφιλο στο σινεμά από το Τhe Boondock Saints και τον Willem Defoe.

7)

Frank Langella για το All Good Things.Μικρός και χαρακτηριστικός ρόλος,αλλά η σκηνή του γεύματος με τη...συμπεθέρα θα μου μείνει χαραγμένη για καιρό.

6)

Jeremy Renner για το The Town.Εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο το Oscar Nomination για το Hurt Locker και μας προσέφερε έναν απίστευτης έντασης χαρακτήρα.

5)

Josh Brolin για το You Will Meet A Tall Dark Stranger.Για το βλέμμα του στη σκηνή που καταλαβαίνει οτί η "ήττα" του βρίσκεται στο απέναντι παράθυρο και όχι στο συγγραφέα-φίλο του που ανανήπτει στο νοσοκομείο.

4)

Andrew Garfield για το The Social Network.Από τη στιγμή που είδα το Boy A κατάλαβα πως μιλάμε για το next best thing.Τον επιβραβεύω φέτος με αυτήν τη τέταρτη θέση στη λίστα μου.Τα επόμενα χρόνια είμαι σίγουρος οτί θα τον δώ και παραπάνω.

3)

Geoffrey Rush για το The King's Speech.Ερμηνευτικός ογκόλιθος...

2)

Christian Bale για το The Fighter.Eίχα αμφιβολίες μέχρι πρόσφατα για το συγκεκριμένο ηθοποιό.Ίσως φταίει η κακή του άρθρωση.Φέτος,όμως,ήταν απλά συγκλονιστικός...

1)

Cillian Murphy για το Inception.Θα ξενίσει πολλούς η συγκεκριμένη επιλογή,ειδικά για έναν τόσο μικρό,σε χρονική διάρκεια,ρόλο.Η επιλογή αυτή έγινε για τρείς λόγους:1)Εάν δεν ήταν θεσπέσιος και πειστικός στο ρόλο του,όλο το περιεχόμενο της ταινίας θα ήταν αίολο 2)Ήταν ο μόνος στη ταινία που έδωσε ερμηνευτικό και ανθρώπινο βάθος και μας έκανε να ξεχνάμε το εκπληκτικό τεχνολογικό κομμάτι της ταινίας 3)Γιατί θεωρώ οτί δε θα ψηφιστεί από πολλούς,χωρίς να αποτελεί αυτό αυτοσκοπό.Μεγάλος ηθοποιός,νομίζω στο μέλλον θα λάμψει περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: